Eskileri Değerlendirme Etkinliği


Bloglar arsında yapılan Eskileri Değerlendirme Etkinliği'ni hep görüyordum da bir türlü katılmak kısmet olmamıştı. Bloglar arasındaki tanıtıma, dayanışmaya çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir etkinlik aslında. Aranızda kendimi acemi hissettiğimden, beğenilir mi endişesiyle bir türlü cesaret edememiştim. Bu kampanyaya, Ekim ayı için ev sahipliği yapan eylulbahcesi'nin davet yorumundan cesaret alarak katılmak istedim. Çok candan ve marifetli bir ev sahibi olarak ağırlıyor biz misafirlerini blogunda:)
Bu etkinlik seragun'un öncülüğünde yapılıyor ve Eskileri Değerlendirme Etkinliği ana sayfasında toplanıyor. Çok da yoğun bir ilgi var muhakkak bir ara göz atın.

Seragun'e böyle güzel bir etkinliğe öncülük ettiği için, eylulbahcesi'ne de verdiği emek ve zerafeti için kocaman teşekkürlerimi gönderiyorum.

Etkinlikte, açma halkalarından yaptığım perde ve çantayı, kelebek takı askısını, halkalı sepeti, kancalı takı askısını, bayramlık tokalarımı, atkı askısını, komik organizeri görebilirsiniz.


Resimleri de ne kadar güzel düzenlemiş arkadaşım değil mi? Benim çektiğim resimler olduğuna inanamadım vallahi:))

16 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşım asıl ben teşekkür ederim bana destek olduğun için yaptığın her iş harikaydı ellerine sağlık...

Gülen Tezer dedi ki...

Bizimgibiler'im canım, güzel arkadaşım , sen hem güzel hem yetenekli hem sabırlı hem de iyi birisin ve ben seni çok seviyorum.
Eskişehir??

Duru Günaçan dedi ki...

canım sepetini daha önce görmüş ve çok beğenmiştim ama ben bu açma halkalarından yaptığın tasarımlara bayıldım.siyah rengi çok sevdiğim için özellikle açma halkasından perdene bayıldıııım.o kadar güzel duruyor ki.ellerine sağlık.süper bişey olmuş bu:)
papatyalı çantansan tam yazlık harika bir geridönüşüm projesi olmuş.
ben bunları öğrencilere yaptıtırırım iznin olursa:)
sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Çok güzel çalışmalar canım.ellelrine sağlık.Eskileri değerlendirebilmek de beceri ister.Ben de birşeyler ürebildiğime inanıyorum ama eskileri değerlendirme konusunda aklıma hiç parlak fikirler gelmedi doğrusu.bu konuda becerim yok anlaşılan.daha önce yaptım mı diye düşündüm aklıma da gelmedi ama şunu hatırlıyorum bazı şeyleri değerlendiririm birşeylerde diye sakladım ama ona da dediğim gibi ne fikir eklima geldi nede düşünmeye fırsatım oldu.Velhasıl bende aranızda olabilmeyi çok isterdim.Hepinizi bu konuda gerçekten cani gönülden kutluyorum.sevgiyle ve sağlıkla kalın

Bizim Gibiler dedi ki...

eylülbahcesi, bu kadar kibar olduğun için bir kere daha teşekkürler arkadaşım:))

Gülen'im, canım benim ben de seni çok seviyorum. Eskişehir içinde en kısa zamanda inşallah diyorum.

Kapkara'cığım beğenmene sevindim, teşekkürler. Perdenin henüz bitmemiş hali o, kısmet olur da bitirebilirsem bitince de paylaşacağım. Açma halkalarını toplamak çok zaman alıyor. Yaza yetişir umarım. İstediğini yaptırabilirsin, çok mutlu olurum canım:)

Mehtap'cığım, ne güzel şeyler söylemişsin öyle, çok teşekkürler. Bu işin ustası değilim ama yine de tavsiye de bulunmak istiyorum. Bu yönde kendini geliştirmek istiyorsan marifetli insanların bloglarını ya da bu konuyla ilgili siteleri gezmenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

Nedret dedi ki...

Ben bu işlerinizi gördüm de yabancı sitelerden resim koymuşsunuz zannedip pek oralı olmadım.Bu gün doğru dürüst okuyunca sizin yaptığınızı anladım.
Çok güzel olmuş.Çok kaliteli olmuş.Ellerinize, sabrınıza sağlık.

Bizim Gibiler dedi ki...

Çok teşekkürler nedret abla. Ben de bu etkinlik sayesinde "best of bizimgibiler" yapmış oldum:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

arkadaşımellerinze sağlık etkinlikte görünce birde blogunuzu ziyaret edeyim istedim . çalışmalarınız harika kutluyorum. ben de geçen ayın evsahipliğini yapmıştım. yeni dostlar ve yenilikler harika bir buluşmalar noktası oluyor etkinliğimiz. sizi de tanıdığıma mutlu oldum sevgiler bana da beklerim

Bizim Gibiler dedi ki...

örgüçantam, çok teşekkür ederim arkadaşım. Etkinliğinizi arkadaşlarımın bloglarından okuyordum ama kısmet olmamıştı daha önce katılmak. Aranızda olmaktan ben de çok mutluyum. En kısa zamanda geleceğim ziyaretinize.

natcilar dedi ki...

Merhaba arkadaşım etkinlikte çalışmalarınızı gördüm ziyarete geldim sayfalarında zevkle gezindim yaptıkların çok güzel ellerine sağlık
nilay

Bizim Gibiler dedi ki...

Nilay, beğenmen ve yorumun beni çok mutlu etti, çok teşekkürler:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Bol katılım olur inşlh bende katılacağım en kısa zamanda...

Pembe Tatlar dedi ki...

Bol katılım olur inşlh bende katılacağım en kısa zamanda...

Bizim Gibiler dedi ki...

pembe tatlar, yorumun için teşekkürler, seninkileri de takip edeceğim mutlaka:)

nazardeğmesin07 dedi ki...

çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık

asortik dedi ki...

"Eskileri Değerlendirme Etkinliği" tam bana göre bir etkinlikmiş. Çok hoşuma gitti:))
Ayrıca tüm yaptıklarınız için kutluyorum sizi, birbirinden güzel herbiri, elinize sağlık.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder