Ben Yine Uçuyorum:))



Ben bugün yine mutluluktan uçtum:))) Allah nazarlardan saklasın hep mutluyum bu aralar maşallah:)))


Uzun zamandır planladığımız buluşma nihayet bugün gerçekleşti. Gülen'im bugün Bursa'daydı. Çelebi'm biraz rahatsız olduğu için bize katılamadı, üzüldük tabi ama bir dahakine bugün olmayışının acısını çıkarmaya söz verdik.


Gülen'i çoğunuz seviyor biliyorum ama yakından bir görseniz, o tatlı şeker kadını bir tanısanız daha da çok seveceğinize eminim. Öğleden sonra Smilena 'da bize katıldı. Çok eğlendiğim çok mutlu olduğum bir gündü. Sanalda tanıyıp sevdiğim bu arkadaşlarımın gerçek hayatta da tanımak, ne kadar doğru insanları arkadaşım olarak nitelendirdiğimi görmek beni çok mutlu etti. Keşke mümkün olsa da hepinizi yüzyüze tanıma fırsatım olsa.


Gülen'i, uzun süredir arkadaşmışız görüşüyormuşuz da bir süre ayrı kalmış sonra tekrar kavuşmuşuz gibi yakın hissettim kendime. Gülen, ikizi Sedef'in yaptığı bu şık bilekliği ve rengine modeline bayıldığım bu şapkayı hediye etti.


Kızlar, bana böyle güzel bir gün yaşattığınız için burdan da kocaman teşekkürlerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum. Sizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum.

11 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

aaaa ne güzel bir tablooo bu semra ,gülen kıskandımmı ne:((( yaaa bende istiyorum bnde hediyelerini güle güle kullan..

Unknown dedi ki...

allah bozmasın devam ettirsin mutluluğunuzu ne güzel.bizlerde sizi görüp tanımış kadar oluyoruz ressimlere bakıp.

Sevtap dedi ki...

ay ne kadar güzel olmuş...harikasınız

Gülen Tezer dedi ki...

Günaydın tatlı bizimgibiler'im; kısa dün için teşekkür etmek, özlemişliğimin yanında ne kadar yavan. Sana ait her şey çok güzeldi. Evinin açık kapıları, kalbinin açık kapıları için;
ben seni tanıyınca daha çok sevdim.
'Sanalda tanıyıp sevdiğim bu arkadaşlarımın gerçek hayatta da tanımak, ne kadar doğru insanları arkadaşım olarak nitelendirdiğimi görmek beni çok mutlu etti. Keşke mümkün olsa da hepinizi yüzyüze tanıma fırsatım olsa.' yazının bu kısmını alıp üzerine bir şey eklemenin gereksizliğinin bilince buraya taşıdım. Daha güzel anlatamazdım ben :)

Babam ve ben Ankara'ya bekliyoruz..
Seni çok seven Gülen..

TATESAL dedi ki...

Çok güzel bir tablo,mutluluğunuz daim olsun arkadaşım...

SMİLENA dedi ki...

canım bende seni tanıdığıma çok sevindim.kısacık ta olsa süre sanki çok uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşuz gibi hissettim.hediyeler için çok çok teşekkür ederim canım.seni çok öpüyorum...

Lúcia dedi ki...

Olá,
Your happiness and joy are contagious! Wish you a good week.
Bye,
Lúcia
www.fazemosdeconta.com

nazardeğmesin07 dedi ki...

Mutluluğun daim olsun canım hediyelerini güle güle kullan sevgiler

Unknown dedi ki...

Canım benim keşke mümkün olsaydıda orada sizinle olabilseydim.sizleri seviyorummmmmm

nalan dedi ki...

Güzel günler,güzel dostluklar ebediyete kadar sürsün diyerek öptüm sizi
(bak aramızda kalsın,bu Gülene pek de güvenmeyin bir elinizden kaçtı mı geri gelmiyor.Bayrama diye bir gitti yakında yeni bir yıl gelicek o ortalarda yok...hain ne olacak.Alırım ben bunun intikamını bakalım:)))

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Hepiniz çok şeker görünüyorsunuz. Burada da böyle buluşmalar oluyormuş, ne güzel kıskandım valla :)Böyle güzel arkadaşlıklar ömür boyu sürsün inşallah.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder