Mutluluktan Uçuyorum Bugün:))

Çok sevdiğim bir arkadaşımdan, bu sabah bu güzel hediyeler geldi. Nasıl beğendim, nasıl mutlu oldum anlatamam size. Biraz bilmece gibi olsun diye ismini yazmadım özellikle fakat linkine tıklarsanız ya da yazının sonuna kadar okursanız kimden geldiğini öğrenebilirsiniz. Yalnız ben, yaptığı işlerin güzelliğiyle hemen farkedilen arkadaşımın, yaptıklarını görür görmez tanıdığınızı düşünüyorum. Hemen belli ediyor kendini. Arkadaşım marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor:)
Kutuyu nasıl heyecanla açtım anlatamam size. Gönderenin ismini görür görmez böyle güzelliklerle karşılaşacağımı biliyordum ama benim için neler yapmış merak ediyordum:)) Hemen açtığım kutunun içinden, kendi el emeğiyle yaptığı peçete halkaları, peçetelik ve tepsi örtüsünden oluşan şık bir takım çıktı. İnce zevkinin eserleri olmasının yanında bir de bu sene favori renklerim olan siyah ve beyaz olmasına da ayrıca bayıldım. Bu göz nurlarının yanına da Mevlana kartlarını ve samimi içten notunu da eklemeyi unutmamış canım arkadaşım benim.
Blog alemine yeni adım attığım günlerde, beni ilk izlemeye alan bu arkadaşımdı. O günden beri beni hiç yalnız bırakmadı, canım benim. Çok uzun zaman olmuş çok tecrübeliymişim gibi konuştum galiba:) Daha bir yılı bile doldurmadım:))) Fakat, böyle samimi böyle candan arkadaşlarım varken etrafımda, daha uzuuuun yıllar buradayım hiç bir yerlere gidemem, can dostlarımdan da ayrılamam:))
Canım arkadaşım, ilk izleyicim, hamarat, marifetli, candan, samimi, dost Gönülden Ele'ye, huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi ve kocaman öpücüklerimi gönderiyorum.



14 yorum:

Mehtap dedi ki...

Cicilerin çok güzel canım.güle güle kullan.bende siyah ve beyaz hastasıyım.Çok beğendim.gönülden eleninde ellerine sağlık.sevgiler.

Beetle dedi ki...

gule gule kullan hepsini canim, el emegi hediyeler kadr insani mutlu eden bir sey var midir acaba ya:) gonuldenele'ye de ellerine saglik diyorum:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım güle güle kullan hediyeleerin çok cici...

Nedret dedi ki...

Tabii ki bakar bakmaz Gönülden Ele'den olduğunu anladım.Çok güzel yapmış her zamanki gibi.Güle güle kullanın.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok güzel ii günlerde kullan

Bizim Gibiler dedi ki...

Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Nilgün Komar dedi ki...

şekerimmmmmmm
güle güle kullan....

icimdeki yolculuk dedi ki...

harika döktürmüş yine güle güle kullan

Şenay- Doğam dedi ki...

Biliyorum ki ... kutudan cıkan.. el yazısı bır kağıt parcası olsaydı dahi.. aynı heyecanı.. aynı coşkuyu ..bulacaktım yazdıklarında..

Asıl hedıyelerımızı bızler coktan almısıız.. guzel arkadaslıklar.. cıkarsız dostluklar edınmısız..

Hedıyelerını gule gule kullan canım..


Arkadasını ıse... bır omur boyu ..hep yanın da tut...

Sevgıler...
Şenay...

Sevtap dedi ki...

döktürmüş yine gönüldenele arkadaşımız ellerine sağlık.Sizde güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Güle güle kullan çok güzeller. Yalnız bugün düşünüyordum da Gönüldenele çoktandır yok ortada haber aldın mı?

Bizim Gibiler dedi ki...

Gönüldenele ile hediyelerinin elime ulaştığı gün görüşmüştük. Misafirleri vardı, belki o yüzden pek fırsat bulamıyordur.

Unknown dedi ki...

ayyy benim kulaklarım ne çok çınladı son zamanlar:)))
yokluğumun hissedilmesi beni öyle mutlu ettiki:))
canım benim minik armağanlarımın seni böyle mutlu etmesine nasıl sevindim bilsen. birkaç güne kadar geliyorum inşallah.çok özledim hepinizi ,burada olmayı.en kısa zamanda görüşmek üzere öpüyorum tatlım.

nalan dedi ki...

"Hedıyelerını gule gule kullan canım..
Arkadasını ıse... bır omur boyu ..hep yanın da tut..."
Şenay dan alıntı

bu sözler benim duygularımı özetledi.

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder