Mor Kolyem

Ne çok zaman olmuş yazmayalı. Nerden başlasam nasıl anlatsam derken, ben de en son yaptığım kolyeyi yayınlamaya karar verdim.

Bahar sıcaklığını daha pek hissedemesek de, şimdiden çarptı herhalde beni. Yine hiç bir işe yetişemiyor, yine parça pinçik bölünüyorum. Gündüzleri iş yerinde biraz yoğunum bu aralar pek zaman ayıramıyorum. Akşam yemekti bulaşıktı derken saat kaç oluyor. Sonra azcık Batuhan'la derslere bakalım derken bir bakıyoruz yatma saati gelmiş. Bu çocuk başında bekçi gibi bekleyen olmadan ders çalışmıyor, ne kadar denediysem de kaytarıyor.

Kolyeyi anlatayım en iyisi ben size, kendi sıkıntılarımla sizlerin de canınızı sıkmıyayım.
Şifon kumaşı burarak oluşturduğum mor çiçekleri, Çek kristali ve zincir ile birleştirdim. Bu tür kolyeler gösterişli olduğundan çok hoşuma gidiyor. Aynı kumaşın pembesi de var elimde en kısa zamanda ondan da yapacağım. Hobilerime ayıracak zaman bulabilirsem tabi ki:))

12 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

ufff harika olmuş, çok asil görünüyor

Unknown dedi ki...

HADİ HOŞ GELMİŞSİN DİYEYİM.GÜLÜN RENGİNE BİTTİM ÖNCELİKLE,ÇOCUKLAR BÜYÜYÜNCE YAPACAK BİRŞEY KALMAYACAK ŞİKAYET ETME NİNEM ARARSIN BU GÜNLERİ

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Çok hoş olmuş. Ellerine sağlık...

nestug dedi ki...

selam arkadaşım
harika olmuş ellerine sağlık renk bir harika güzel günlerde kullan canım
nasıl yaptığını anlatabilirmisin bir sakıncası yoksa

serpil dedi ki...

Çoook beğendim, mor olan herşeye zaten bayılıyorum bir de üstüne harika bir model bulmuşsunuz, güle güle kullanın, galiba ben de bir tane yapacağım :)

Bizim Gibiler dedi ki...

Yetenek-sizin, beğendiğine sevindim canım:)

Nine'ciğim, haklısın vallahi. Aslında sorumluluklarım arasında en çok zevk alarak yaptığım onunla uğraşmak. Ama diğerleriyle canınızı sıkmıyayım derken ona patladı kabak:)

ARZU, çok teşekkürler:)

nestug, güllerin yapılışını soruyorsun herhalde? Şifon kumaştan kestiğim dikdörtgen bir parçayı kıvıra kıvıra hayalet iple diktim. İstediğin büyüklüğe gelince ortasını da inci boncuk ne istersen onunla süsleyip bitiriyorsun. Sonra da boncuklar ve zincirle birleştirip kolye haline getiriyorsun.

Serpil, beğenmene sevindim, yap tabi ki:)

Unknown dedi ki...

Sevgili Bizim Gibiler Çok şık olmuş.Ellerinize emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın...

Unknown dedi ki...

Elinize saglık,güzel görünüyor güle güle kullanın sevgiler.

Bizim Gibiler dedi ki...

turkuaz, çok teşekkür ederim.

Bucanni dedi ki...

Canım çok güzel olmuş kolye, bende de bi dünya parça pinçik dolu atmaya da kıyamıyorum, en iyisi böyle güller yapmak. Elbet bi gün bi yerde değerlenir. Ellerine sağlık. sevgiler...

vintageduygular dedi ki...

cook güzel! gercekten cok begendim, güle güle giy ;)

TATESAL dedi ki...

Mor kolyeye bayıldım,ellerine sağlık arkadaşım...Rengarenk çiçekler harika...

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder