Örgü Destek Kampanyası / Mavi Kuş Hareketi


Sevgili Asortik Krep ve Gülen'in önderliğinde başlatılan bir kampanyadan haberdar etmek istiyorum sizleri.
Asortik Krep, "Mavi Kuş" derneğinin gönüllülerinden biri. İhtiyaç sahibi çocukları tespit ediyor, ihtiyaçlarını temin edip bu çocuklara ulaştırıyorlarmış. "Mavi Kuş" güzel yürekli insanların bir araya geldiği bir dernek.
Yardım konularında en zor olan kısım, gerçekten ihtiyacı olan kişileri bulmak değil midir?
Elinizde kullanılabilecek durumda olan eşyaları birilerine vermek isteriz. Ama verirken yanlış anlaşılır mı ya da gerçekten ihtiyacı var mı diye düşünmez miyiz? Asortik Krep işin zor olan bu kısmını bizim için üstlenecek.
Bu kampanyaya dahil olmak isteyenler iki şekilde katılabilirler.
1- Çocukların kullanabileceği şapka, hırka, yelek, battaniye v.b. gibi şeyler örebilir veya çocuğunuzun küçülen fakat kullanılabilecek durumda olan kıyafetlerinden gönderebilirsiniz.
2- Elişi pazarlarında satılabilecek, elinizden gelen herşey olabilir. Geliri yine ihtiyacı olan bu çocuklar için kullanılacak. Örnek olarak, yaptığınız bir takı bir bebeğe mama olarak ulaştırılabilir.
Ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım. Hafta sonu da Batuhan'ın kıyafetlerini elden geçireceğim.
Hiç birimiz boş durmuyor, devamlı birşeyler üretmek istiyoruz. Gelin bu sefer ürettikleriniz, el emekleriniz bir çocuğun küçücük vücudunu ısıtsın. Ne dersiniz?
Asortik Krep, katılmayı düşünenlerin kendi yazısının veya Gülen'in yazısının altına, yorum olarak bildirmenizi ve blogunuzda duyurmanızı rica etmiş. Katılımcı sayısına göre gönderiler konusunda organizasyon yapılacakmış.
Siz, yüreği güzel hamarat arkadaşlarımın böyle güzel bir olayda, Asortik Krep'i yalnız bırakmayacağınıza eminim.

3 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

evet şekerim..
bende son hızla nelerle katkıda bulunabileceğimi düşünmeye başladım bile..

asortik krebin peşine takıldık bile..

öptüm sevgiler...

Gülen Tezer dedi ki...

ilk defa kısa yorum: örgü örmekten her iki el yüzük parmağım şiş. katılımların çok olmasını diliyorum. seni de seviyorum :)

Asortik Krep dedi ki...

Çok teşekkürler,süpersiniz :)

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder