Telefonlar da Yalnız Kalmasın:)

Benim çift telefon kılıflarım sayesinde, sevgilisiz izleyicim kalmayacak sevgililer gününe kadar hepsi birer sevgili bulacak kendine diye hayaller kuruyorum:))) Ben böyle çiftler yaptıkça yalnızlar gaza gelir hemen bir sevgili bulurlarmış, diyorum. Aman siz bana bakmayın, dertsiz başınıza dert almayın diye uyarımı da yaptıktan sonra, yeni telefon kılıflarıyla tanıştırayım sizleri:)))
Lacivert keçeden yaptığım, erkek gömleği şeklinde olan telefon kılıfının yapım aşamalarını daha önce burada görüntülemiştim. Merak eden, nasıl yapıldığı hakkında fikir sahibi birilerini arayan adsız arkadaşım gelirse sormaya zahmet etmesin tıklasın linke:))

Ha bir de uydurmasyon olduğundan şüphe eden adsız arkadaşım var. Gerçi gözüm seni bir yerlerden ısırıyor ama neyse çıkarırım yakında:))) Özellikle bu bayan gömleği şeklinde olan model tamamen uydurmasyondur, bilgilerinize efendim:))
Smokin şeklinde olanla aynı mantıkla yapılıyor. Kılıfın ön tarafından tam ortasından kesiyorum, kestiğim parçaları yaka gibi iki yana dikiyorum. Sonraki süslemeler zevkinize kalmış. Bunları da bir kaç gün önce yapmıştım o yüzden yapım aşamaları yok.
Yapım aşamalarını da fotoğraflayacağım dedim ama, usta olan arkadaşlar ukalalık olarak anlayacaklar diye korkuyorum açıkçası. Görür görmez nasıl yaptığımın belli olduğu bu telefon kılıfları ve woodooların, çok önemli bir buluş yapmış gibi bir de tarifini vermiş diye düşünmeyin lütfen. Yoğun istek var efendim!!! Onun için anlatıyorum uzun uzun diyerek ukalalığın alasını yapayım bari:)))

20 yorum:

renklicehobiler dedi ki...

Bence çok güzelde uydurup yapmışsın. Çok da anlamlı olmuş. Hem anlamadım neden aşamaları fotoğraflamaktan çekindin, bildiğin yüz yıllık keçe işte:) herkes istediğini yapar bence. Sevgiler...

sesiber dedi ki...

ayy bunlar harika olmuş, bayıldım bayıldım...

Bizim Gibiler dedi ki...

renklicehobiler, çok teşekkür ederim arkadaşım. Ya ben bu hobi işlerinde yeniyim ya, daha düne kadar keçe yerine temizlik bezlerinden birşeyler yapmaya çalışıyordum. Hani kendi öğrenmiş de şimdi bize öğretmeye kalkıyor gibilerinden düşünülür mü acaba diye çekiniyorum. Gerçi bunların yapım aşamalarını yine fotoğraflamamıştım elimde olmadığı için yayınlamadım, yoğun istek olursa tekrar yapar bu sefer fotoğraflarım artık:))))

sesiber, çok teşekkürler canım. Gözümüz yollarda kaldı vallahi döndüğüne sevindim:))

sesiber dedi ki...

Temizlik bezi ya da keçe emek aynı emek. Zaten piyasada keçe diye satılan bazı keçelerden inan temizlik bezleri daha kaliteli.
Ben de özledim sizi. Kendimi bile özledim. Atölyedeki Sibeli özledim :)

Bizim Gibiler dedi ki...

Vallahi haklısın Sibel'ciğim. Bu gün anneme bir kaç renk keçe alması için sipariş vermiştim. Almış sağolsun ama nasıl inceler anlatamam sana hele bir tanesi resmen elek gibi arkası görünüyor. İki kat kullanacağım onu herhalde.

Gülen Tezer dedi ki...

Yeniyim diyor ya. Yeniceliğin buysa artık! Detay konusundaki ışıltına da bayılıyorum her şeyine baygınlık geçirdiğim gibi. Güzel keçeler bul.
Seviyorum seni..

Gülen Tezer dedi ki...

Ukalalık filan değil, sen de paylaşımcı bir ruha sahipsin. Anlatıyorsun işte daha en. Ne istiyorsan onu yap. Tam destek.

Bizim Gibiler dedi ki...

Gülen'im, desteğin ve güzel yorumun için kocaman öpücüklerimi gönderiyorum canım sana. Ben de seni seviyorum:))

BirSen dedi ki...

Cok ama cok begendim!!8-)
Bende kesinlikle ukalalik olarak görmüyorum,bilakis yapim a$amalarini bizlerle payla$irsan sevinirim.

Bide...ben bu insanlari anlami$ degil,blog senin blogun canin ne isterse onu yapar onu anlatirsin,kime ne!

Duru Günaçan dedi ki...

çok şirin bunlar nurgülcüm.
ellerine sağlık.
şu alışverişe çıkalımda sana istediğin gibi güzel keçeler bulalım.

Bizim Gibiler dedi ki...

Tiryaki, ben de beğendiğine cidden çok sevindim çok teşekkürler:)))

Birsen'ciğim çok teşekkürler. Zevkle paylaşmaya çalışacağım bundan sonra:)
Ya aslında adsız arkadaş da kötü bişey yazmamış ama adsızlara karşı bir önyargı var herhalde bende, onun için azcık sitem ettim. Yoksa ben kimseye kırılmadım, beni kıracak bir olayda yok ortada yani.

Kapkara'cığım, canım benim çok teşekkürler:)) Alışverişe en kısa zamanda çıkalım lütfen bana öğret nerelerden neler aldığını:))

Unknown dedi ki...

Telefon kılıfları üzerine doktorayıda tamamladın sanırım nurgül..
Çok beğendim. Anlat anlat bilen var bilmeyen var. Bilen işine gelmiyorsa okumaz, bilmeyen öğrenir..

Bizim Gibiler dedi ki...

d@li, tamam canım. Elimden geldiğince dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Hatta aynı modelleri en kısa zamanda tekrar yapmaya çalışacağım ve bu sefer yapım aşamalarını fotoğraflayacağım.
Uğurlu geldi güzel yorumlarınız bugün sattım bu ikisini)))

sibel dedi ki...

canım herkes kendine özgün şeyler yapıyor o bunu yapmış..yapsın ,sende kendine göresini yapıyorsun..yeni malzemelermi icadedeceğiz değişik şeyler yapmak için.yapmışsın çokda güzel olmuş bence fikir harika ellerine sağlık devammmm..sevgiler

dilevser'in dedi ki...

bayıldım harika olmuşlar ellerine sağlık canım.. telefon kılıfı kullanmaya heveslendim birden :)

Bizim Gibiler dedi ki...

Sibel, Dilevser beğenmeniz beni çok mutlu etti, teşekkürler:))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Bunlar çok cici... :))
Bu arada belki tekrar dönüş yapamazsın diye burayada yazmak istedim.fotoğraflar aynı isimle kaydedilmişse o isimle google'dan görsel arama yaptırabilirsin.Ancak foto ismini değiştirmek kolay bir işlem olduğu için onu bulabilmek biraz daha zor oluyor...

Bizim Gibiler dedi ki...

içimden geldiği gibi, teşekkür ederim.
Kopyalamayı kafaya koyana ne yapsak engel olamıyoruz demek ki:((

Unknown dedi ki...

Ben bi süre dünyadan bihabermi kaldım ne...çok cici bunlarrrr...

Bizim Gibiler dedi ki...

Çok teşekkürler arkadaşım:)
Ben de ne zamandır şöyle doya doya dolaşamıyorum blogları. İşler bitmiyor bir türlü:)

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:
Yorum Gönder